Facebook:

9 ianuarie 2011

Top 10 lucruri ce nu le vom avea niciodata

1. iPhone 4 Diamond Rose Edition – $8 million


Hughes a reinventat invelisul iphone-ului 4 , cel cu antena , la fel ca si carcasa din spate a telefonului, folosind aur roz. Banda este facuta din diamante de 100 de karate (da chiar este adevarat), Iar sigla de la apple de pe spate este realizata din inca 53 de diamante, aceleasi diamante folosite pentru banda respectiva. Inca o data, principalul buton primeste cea mai mare atentie din partea creatorului, acesta fiind facut din cele mai rare diamante posibile, respectiv diamantele roz. Acest telefon fiind unul special facut pentru femei.




2.Stuart Hughes’ PrestigeHD Supreme Rose Edition – $2.26 million
Acest televizor de 55" PrestigeHD, powered by Metz, este imbracat in 28 de kilograme de aur roz de 15 karate. Dar acest televizor nu se opreste aici, el mai contine si piele de aligator. Acest televizor fiind preferat tot de femei. :)
3.Dolce & Gabanna DG2027B – $383,609

Descrierea acestui produs nu mai merita facuta deoarece este facut tot de acelasi creator si in general foloseste tot aur roz si diamante roz. Acest produs fiind preferat tot de barbati.

4. The Bugatti Veyron 16.4 Super Sport “World Record Edition”

Masina asta cred ca o cunoaste toate lumea, nu este facuta cu diamante sau bordul din aur dar tot ramane cea mai scumpa masina de pana acum


5.Tastatura 2000-IS-DT, 2000-IS-PM Stealth Computer $2,200.00

Aceasta tastatura este facut din oxel inoxidabil, ce alta tastatura are temperatura intre -40C si+90C?....


6. Cel mai scump domeniu din lume, Insure.com, sold to QuinStreet for $16 million in 2009


7. Chopard’s $25 million watch

Acest ceas contine trei diamante in forma de inima de 15 karate, un diamant de 12 karate albastru imeprial si unul de 11 karate alb. Foau mai adaugat 163 de diamante, ceasul avand in total 201 diamante. Acest ceas fiind iubit tot de femei :).


8. Stuart Hughes’ iPod Touch Supreme Fire Edition – $330,000

Acestui dispozitiv nu ii mai trebuie nici o descriere caracteristicile la interior fiind acelesi dar exterior fiind unul complet diferit. Acest dispozitiv este si petru el si pentru ea.


9. Un inel de 16.26 milioane de $

Acest produs nu merita descrierea poza facand "toti banii"


10.Most Expensive Rims in the World 250.000$/bucata

Cine este pasionat de tunning poate sta linistit aceasta opera de arta nu poate fii achizitionata de oricine si oricum. Doresti achizitionarea acestui produs?..Iti trebuiesc 3 luni de asteptare pe o lista interminabila, deoarece aceste jenti sunt dorite de toti bogatasii americani dar si europeni.

In conclzie dupa terminarea acestui top 10 se pare ca femeile sunt mult mai scumpe decat barbatii in ceea ce priveste accesorile de lux. Daca deveniti bogatasi, aveti grja pe cine luati de sotie, pentru ca va poate seca de bani doar din cateva accesorii de ultima ora...:P.

2 comentarii:

  1. Salut, dragut blog deja l-am citit pe tot :D.
    Foarte frumos amenajat, te-am adaugat in blogroll si ti-am pus si banneru` pe blog. Astept sa faci lafel, sti de unde sa ma culegi.

    traumkidu.

    RăspundețiȘtergere