Facebook:

12 martie 2011

z0mero.info Review

Astazi vom analiza blogul z0mero.info

1 - z0mero.info este un blog ce abordeaza o varietate, mai precis este un blog pentru toate genurile de oameni, de la pasionati de muzica pana la cei pasionati de religie si multe altele.

2 - In header putem gasii patru butoane care ne duc pe diferite pagini ale blogului : Home, Just me... , Contact, Exchange.
- Butoanele de facebook, twitter si subscribe se gasesc sub meniu.
- In dreapta meniului se afla casuta de search unde putem scrie ce dorim sa gasim pe acest blog.
- In stanga meniului se afla un berbec, reprezentand probabil sodia sa.

3 - Sub header gasim posturile foarte bine aranjate fiecare avand "cutia" ei.
* recomand un buton care sa duca catre locul unde se pun comentariile, pentru ca oamenii sa nu fie nevoiti sa apese pe titlul postului pentru a putea lasa un comentariu
- Butonul de like pe facebook este plasat exact sub post ceea ce este foarte bine, deoarece oamenii il pot apasa dupa ce termina de citit postul.

4 - Pe partea dreapta a blogului avem sidebar-ul care cuprinde: Facebook Like Box, Subscribe, Recent comments, Blogroll-ul, Traficul.

5 - In footer nu gasim mare lucru, doar semnaturile celor care au creat tema

Recomandari:
- Mai putine postari pe pagina ( asta inseamna si mai multe vizualizari, deoarece oamenii vor fi nevoiti sa apese pe butonul de "older posts" )
- Mai multe postari pe saptamana
- Schimbarea culorii butonului de search si a plugin-ului de facebook

Review realizat de Gigi.Muschi
Daca vrei sa iti analizez blogul sau site-ul lasa un commentariu cu link-ul tau si iti garantez ca fi facut cat mai rapid posibil

0 comments:

Trimiteți un comentariu