Facebook:

25 iulie 2014

Tutorial pentru castigarea bot lane-ului RANKED, early-game PARTEA 1

In urmatorul tutorial vei invata sa iti castigi lane-ul si anume Bot Lane, cu ajutorul pick-urilor si a combo-urilor reusite!

Pentru a castiga bot lane-ul AD Carry-ul trebuie sa fie capabil sa reuseasca last hit-ul , iar Support-ul ales sa nu il incomodeze.
In primul, se stie ca un meci esti 50% castigat din Queue, atunci cand echipa ta, te lasa sa-ti joci main-ul si esti printre last pick-uri , ai toate sansele sa castigi.

Pentru a realiza un CounterPick nu trebuie sa folosesti site-uri speciale sau altceva. Trebuie sa-ti alegi campionul semnatura si sa te rogi la dumnezeu de un support bun, deoarece bot lane-ul il castiga sau pierde supportul in early/mid game. Chiara daca spre exemplu jucatorul advers a dat lock-in pe Vayne, asta nu inseamna ca tu trebuie sa te joci Caitlyn. Deasemnea daca tu ti-ai ales Vayne si el Caitlyn, nu te panica. Evita poke-ul si incearca sa te coordonezi cu supportul tau.

Ca Support, stim bine ca nu ai nici o sansa sa iti alegi Braum, asadar raman cativa supporti buni daca ii joci cum trebuie, cum ar fi: Leona, Thresh , Morgana , Karma si Zyra...

Leona - merge foarte bine cu Caitlyn, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci , e sa ai pana in minutul 25 40% cooldown reduction si o sa-ti fie foarte bine.
           - initiaza teamfight-ul cu "E" de preferat pe un carry, continua cu "Q" si plaseaza centrul ultimatei direct pe unul din carry chiar daca nu ai reusit "E"-ul.
Thresh - merge foarte bine cu Vayne, incearca sa prinzi hook-urile si nu apasa a doua oara pe "Q" decat daca esti sigur ca se poate realiza un kill, nu risca altfel.
           - incearca sa plasezi ultimata in mijlocul teamfight-ul folosing flash-ul si exhaust pe ad carry.
Morgana - merge foarte bine cu Lucian, iar durata "Q"-ului este imensa.
               - grabeste achizitionarea Zhonyei si foloseste ultimata pentru a prinde carry-ul chiar daca este necesar folosirea flash-ului.
Zyra - merge bine cu orice ad carry, deoarece raza "E"-ului este imensa si trece prin unitati, poti folosii plantele pentru viziune
        - aveti grija cu ultimata , deoarece dureaza mult pana la knock-up!

Ca AD Carry, foloseste jocurile normale pentru a te antrena, si roaga-te sa nu-ti ia altcineva rolul in meciul ranked. Poti exersa intr-un joc normal chiar si pe TOP sau MID.
Cei mai folositi AD Carry: Lucian, Vayne, Caitlyn, Twitch, Tristana, Jinx

REVENIM IN PARTEA 2 CU PRECIZARILE PENTRU AD CARRY!

10 comentarii: