Facebook:

24 iulie 2014

Cum sa castigi la dificultatea cea mai mare un joc DOOM BOTS

Cum poti castiga acest meci ce la inceput ti se pare imposibil.
Ei bine , pentru a castiga acest meci, trebuie sa retii ca nu ai nevoie de un erou tanky, sau de un support.. tot ce ai nevoie este Splash AP si HyperCarry ca si Talon, Akali, Zed, Yasuo etc.. Trebuie sa retii ca nu poti castiga meciul de unul singur, deoarece singura modalitate prin care poti sa ajungi in baza doom bots-ilor este SPLIT-PUSH , trebuie sa comunici cu echipa ta suficient, astfel incat, 4 jucatori sa faca push/def pe un lane, iar tu, avand ca si campion un assassin sa distrugi turetele una cate una. Botii sunt programati sa vina la defend, dar nu mai mult de 2, deoarece prioritatea lor este celalalt lane, unde se afla coechipierii tai.
NU TREBUIE SA AJUNGI LATE GAME IN ACEST TIP DE MECI!

De ce?

  Este foarte simplu.. In late game, botii sunt puternici si fara sa fie DOOM BOTS, asa ca stai pe lane-ul tau si continua split-push-ul!

Cum pot sa bat un bot 1v1?

  Daca ne referim la Galio,Cho'Gath,Wukong atunci singura metoda este sa stai aproape de ei, daca ii ataci de la distanta , splash-ul sau este foarte puternic si nu vei avea nici o sansa.
  Dar daca ne referim la Annie,Lux,Veigar, atunci singurul lucru care-i  va putea infrange este un campion cu o viteza mare de miscare si Ranged cu splash damage.

Ce trebuie sa mai fac pentru a castiga?

  Inainte de a face tower dive, fii sigur ca ai urmarit cu atentie passivele schimbatoare ale botilor, deoarece nu ti-ai dorii, ca acestia sa se transforme in Ou (pasiva anivia)!

Cel mai important lucru de retinut este: HAVE FUN!



0 comments:

Trimiteți un comentariu