Facebook:

26 iulie 2014

Tutorial pentru castigarea bot lane-ului RANKED, early-game PARTEA 2

In partea a 2-a a acestui tutorial, vom vorbi despre rolul de AD Carry si despre cum puteti  sa carati in sensul figurat un meciu.

In principiu, atunci cand un meci este pierdut este vina carry-ilor, lucru care nu este complet adevarat. Intradevar un carry feedat este inutil daca nu stie sa se pozitioneze in team-fight , iar support-ul echipei si tank-ul(recomandat sa nu fie acelasi cu support-ul) nu-l protejeaza adecvat!

Pentru a castiga lane-ul trebuie mai intai sa inveti sa faci last-hit.. pentru asta este recomandat sa joci cu boti intermediari, pana cand numarul minionilor este 10 x (T-1:00), unde T este timpul trecut din joc, asadar , daca din meci au trecut 19 minute, tu trebuie sa ai in jurul a 180 de minioni.

Acest lucru este insa mai dificil cand vine vorba de playeri , deoarece intervin anumite variabile ce nu tin cont de tine, cum ar fi, poke-ul, gank-urile, si oportunitatile de a face kill-uri. Nu rata un kill sigur din cauza farm-ului si ai grija ca support-ul tau sa comunice cu tine inainte sa initieze un fight.

Ca AD Carry in patch-ul 4.12 recomandam : Lucian, Vayne, Caitlyn, Draven, Tristana, Graves

  Lucian - merge foarte bine cu Braum din cauza pasivei, iar cooldown-ul "E"-ului este foarte mic, astfel poti reseta pasiva, si scapa din anumite situatii extreme!
  Vayne - merge foarte bine cu Tresh si daunele reale de pe "w" sunt intradevar folositoare impotriva campionilor tanky
  Caitlyn - merge foarte bine cu Leona , raza uriasa si damage-ul mare de pe "R" ajuta enorm in early si late game
  Draven - merge foarte bine cu Morgana, damage-ul imens de pe securi este tot ce iti trebuie pe acest campion impreuna cu un static shiv si infinity edge.
  Tristana - merge bine cu Annie, din cauza Splash Damage-ului si a cooldown reset-ului de pe "W"
  Graves - merge bine cu orice support , atata timp cat are stun sau impobilize. Construieste putina criticala si esti GOOD TO GO!

0 comments:

Trimiteți un comentariu