Facebook:

15 martie 2011

djalexkid.blogspot.com review

Dj Alex Kid este un blog ce se axeaza pe articole foarte interesante si foarte bine puse la punct.

Am vazut ca ai postat o animatie asemanatoare cu cea a robotzilor, ceea ce mi-a adus un zambet pe buze. Eu o sa realizez probabil o noua serie asemanatoare robotzilor dar nu cu robotzi ci cu personaje din lumea mondena, imediat ce imi achizitionez o tableta grafica :).
Gata cu prostiile sa trecem la treaba! :)

1 - Headerul este compus din doua parti. Una ce contine meniul iar alta in care se afla titlul, descrierea, sigla dar si un widget foarte interesant ce ne arata ora, dar care la mouseover ne arata data in care ne aflam. Culorile sunt placute si bine imbinate.

2 - Deasupra posturilor se afla un slideshow foarte interesant si foarte bine aranjat ce ne ofera vizualizarea imaginilor selectate de autor.

3 - Principala portiune a blogului si anume cea unde apar posturile este foarte bine organizata, fiecare post avand propria "casuta" si un link cu "read more" ceea recomand tuturor.

4 - Sidebar-ul este asezat de aceasta data in partea stanga, un lucru mai rar intalnit dar pe acest blog chiar arata foarte bine. Ca in majoritatea cazurilor gasim lucruri obisnuite cum ar fi: retelele de socializare, poll-uri, Tag-urile, arhiva, statistici si bannere.

5 - Footer-ul asemanator header-ului este alcatuit tot din doua parti. In partea superioara gasim Blog Roll-ul, Promovari si statistici dar si un widget cu cele mai vizualizate postari sau cu unele alese aleatoriu (nu am putut sa imi dau seama ce arata). In partea inferioara a footer-ului gasim Copyrights si semnaturi, nimic neobisnuit.

Recomandari:

- Meniul ar trebuii sa contina mai putine segmente.
- Header-ul ar trebuii taiat sa aiba aceleasi dimensiuni ca partea de jos a blog-ului
- Spatiul dintre header si posts area ar trebuii sa fie micsorat sau folosit, de exemplu poti sa pozitionezi link-urile cu retele de socializare sau cutia de search.
- Pozele din slideshow ar trebuii sa fie diferite iar culoarea textului de sub poze ar trebuii schimbata, deoarece "Online" abia ca se poate citii iar toate acele tag-uri " House , Comercial , Minimal , ETC." ar trebuii sa aiba link-uri catre posturile ce contin acele tag-uri.


Review realizat de Gigi.Muschi.
Daca vrei sa iti analizez blogul sau site-ul lasa un commentariu cu link-ul tau si iti garantez ca fi facut cat mai rapid posibil.

2 comentarii:

  1. Link eхchange is nothing else but іt іѕ simply plaсing the other рersοn's blog link on your page at proper place and other person will also do similar for you.

    Here is my web blog :: diet plans
    My website :: diet plans

    RăspundețiȘtergere
  2. Тhank yοu for shaгіng уour info.

    Ι truly appгeсiate yοuг efforts anԁ I am ωaіting for youг
    next poѕt thаnks оnce again.

    Ѕtοp by my websitе: quick cash

    RăspundețiȘtergere