Facebook:

13 martie 2011

rares-cojocaru.blogspot.com Review

Rares cojocaru este un blog ce abordeaza o multitudine de subiecte, neavand doar o linie de subiecte pe care sa le discute.

1 - In header gasim un fundal placut care se imbina bine cu restul elementelor, dar si o poza cu autorul blogului.

2 - Meniul principal contine doar patru butoane si este foarte simplu avand doar un efect de mouse-over( cand pui mouse-ul pe buton se schimba culoare butonului )

3 - Sectiunea posturilor este una ceva mai complicata, spun asta deoarece a pus sub butonul de read more si link-uri catre alte postari, care probabil au aceleasi tag-uri.

4 - In sidebar nu gasim ceva extravagant, daor lucruri simple si utile ceea ce mi se pare foarte ok.

Recomandari:

- Intre postari nu exista un spatiu lasat , iar asta poate duce la dezorientare... Recomand o linie pusa dupa "S-ar putea sa-ti place si:" sub etichete.
- In sidebar gasim sectiunea labels ce este foarte, foarte aglomerata si care strica putin ansamblul blog-ului. In locul tau nu asi mai pastra modelul asta cu etichete, le-as pune intr-o bila cum este la mine si cum mai gasim si la alti bloggeri.
- Culoarea footer-ului trebuie sa fie aceeasi culoare cu banda de deasupra header-ului, iar sectiunea de sus a footer-ului trebuie sa dispara.
- In stanga jos de tot pe fundal gasim un banner cu Gtop acesta trebuie mutat in footer.


Review realizat de Gigi.Muschi.
Daca vrei sa iti analizez blogul sau site-ul lasa un commentariu cu link-ul tau si iti garantez ca fi facut cat mai rapid posibil

2 comentarii:

  1. Multam fain de review. Ceea ce imi recomanzi este bine venit. Ideea este ca eu vreau sa trec cat de curand pe domeniu propriu si de aceea nu prea am mai pus accent pe unele detalii... :D

    Te salut. Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu http://djalexkid.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere