Facebook:

19 martie 2011

Top 5 anitivirusi free


In acest top vor intra doar antivirusii ce nu necesita nici un crack sau un

username/password pentru a functiona la capacitate maxima.


1. Pe primul loc avem un antivirus ce il gasim instalat mai prin toate scoliile si institutiile, BitDefender free edition pe care il puteti downloada de aici completand formularul si apasand pe "Submit".





2. Pe locul doi avem AVG antivirus free, un antivirus care vine in doua variante, free si pay, pentru varianta free apasati aici si salvati fisierul respectiv.





3. Avira AntiVir Personal - Free se situeaza pe locul trei, fiind de asemenea un bun competitor pentru celelalte antivirus-uri mentionate mai sus. Link-ul de download il gasiti aici





4. Despre Avast Free nu trebuie sa mai spun nimic cu siguranta ati mai auzit de acest antivirus, merita locul patru deoarece acest ativirus dupa ce il instalam incepe sa spameze desktop-ul cu diferite ads-uri sau formulare de feed. Il puteti downloada de aici .




5. Pe locul 5 avem un antivirus/anti-spyware/firewall foarte bun numit Comodo care vine in foarte multe variante, dar eu nu voi posta decat link-ul de la versiunea free. Comodo Free Antivirus poate fii downloadat de aici, mai intai modificand sistemul de operare pe care il folositi, iar dupa aceea apasand pe download.

4 comentarii:

  1. Blogul www.patobasil.blogspot.com nu va mai exista in curand. Imi pare rau dar parteneriatul nostru de linkexchange nu mai poate continua. Te rog sa stergi link-ul aferent blogului "Pato's Blog"!

    RăspundețiȘtergere
  2. ideea este ca nu ne prea citim reciproc:(, pentru a mentine parteneriatul si pe noul proiect:(

    RăspundețiȘtergere
  3. HEI poate avast cel vechi incearca-l pe cel nou din 2012 sa vezi ce bun e daca e ceva iti apare in dreapta ecranului si spune a fost detectat un virus melwear trojan sau abonamentul gratuit mai are 25 de zile daca doriti sa il actualizati apasati butonul de mai jos,sau blocheaza site-uri cu virusi si alte abilitai speciale.Si AVIRA locul 3??????avira nici nu e in stare sa scaneze bine nu sterge virusi are carantina cu spatiu limitat!!NU E BUN TOPUL ASTA..

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt alte antivirusuri mai bune ca cele precizate in acest top

    RăspundețiȘtergere