Facebook:

17 ianuarie 2011

Cutremurator!

Ploua cu pasari moarte!!


Din zi in zi tot auzim de pe la televizoare ca pasarile aproape din toata lumea au fost gasite moarte prin diferite locuri, in special parcuri.
Este oare acesta un motiv de ingrijorare?........ Unii spun ca ele ar fi putut murii de foame, insa aceasta teorie a fost demontata repede de catre specialisti spunand ca: “Sunt pasari oportuniste si isi gasesc de mancare usor, exploateaza multe resurse de hrana si daca nu gasesc pleaca in alta parte“, a declarat ornitologul Sebastian Bugariu". O alta teorie ar fii aceea ca pasarile au mancat struguri fermentati, iar moartea lor rezultand din 'betie',aceasta teorie fiind sustinuta de unii specialisti in cazul pasarilor gasite la constanta....
Ce este cu adevarat ingrijorator, este faptul ca nu numai din tara noastra, au murit ci si din alte tari cum ar fi: orasul Bebe din Arkansas, SUA; Louisiana, SUA; Marea Britanie; Italia orasul Faenza, dar si in Brazilia....
In afara de ciori si grauri au mai fost gasiti si crabi, dar si foarte multi pesti...
Aceste fapte nu fac decat sa intareasca pentru unii oameni teoria 2012, dar pentru unii sceptici aceste lucruri nu sunt decat unele normale, din cauza exceselor de artifici ce cauzeaza moartea unora dintre pasari prin intoxicare dar si prin sunetul foarte puternic cauzat la explozia lor.
In privinta pestilor cauza ar fi una cat se poate de normala spun specialistii : "Apa rece si numarul mare al pestilor par sa fie cauzele".
In alta ordine de idei aceste fapte nu sunt legate intre ele asa ca nu trebuie sa ne speriem ca vine SFARSITUL LUMII !!!!!.

Mai jos puteti vedea cateva poze ce demonstreaza faptele enumerate mai sus:







2 comentarii:

  1. Fastiԁious response in return of this
    queгy ωith genuine arguments and descrіbing thе whole thing
    гegaгԁing that.

    Here is my ωеb blog: payday

    RăspundețiȘtergere